Jazdil bez vodičského preukazu, vyberala cez bankomat peniaze z cudzieho účtu

30.01.2007 Celý región

Jazdil bez vodičského preukazu\r\nVranovskí policajti včera obvinili pre prečin marenia výkonu úradného rozhodnutia 41-ročného muža z Vechca, okr. Vranov n/T.
Muž jazdiaci osobným autom po ceste smerom z obce Vechec včera v dopoludňajších hodinách bol kontrolovaný policajnou hliadkou. Pri kontrole policajti zistili, že nie je držiteľom vodičského preukazu, nakoľko mu bol 1. augusta 2005 trestným rozkazom Okresného súdu vo Vranove uložený zákaz činnosti viesť motorové vozidlá po dobu 18 mesiacov.
Ďalej hliadka zistila, že tabuľku s evidenčným číslom, ktorú mal pripevnenú v čase kontroly na aute má neoprávnené, nakoľko na toto auto je pridelená dopravným inšpektorátom tabuľka s inými evidenčnými číslami. Obvinenému hrozí trest odňatia slobody až na dva roky.

Vyberala cez bankomat peniaze z cudzieho účtu
Humenský policajný vyšetrovateľ včera vzniesol obvinenie z prečinu neoprávnehého vyrobenia a používania elektronického platobného prostriedku a inej platobnej karty 25 ročnej žene zo Sniny. Sninčanka 12. novembra 2006 sa pokúšala v Snine prostredníctvom bankomatovej karty z bankomatu vybrať peniaze z účtu 29-ročného Sninčana. Keďže nevedela správny PIN kód, tak sa k peniazom nedostala. Obvinenej žene hrozí trest odňatia slobody na 1 až 5 rokov.
 

Vyberte región

mark